Menu:

Izabrane priče

Kategorije

Licni kontakti [3]
Licni oglasi [3]
Sex [3]
Upoznavanje [3]
Zene [3]
Generalna [10]
Jebanje [29]
Matorke [24]
Karanje [24]
Kurve [26]
Zene [15]
MILF [22]
Porno [12]
Pičke [1]
Mamice [5]

Upoznavanje

RSS

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3

Upoznavanje zena

matorke | 19 Januar, 2011 22:44

Neko vrijeme natrag prijatelj se zove pita da li sam imao neki posao za svoje susjede, Jason, opći ugovor. Ona mi je rekla njegova struja je isključiti zbog neplaćanja i on je potreban 1.800 dolara da bi ga ponovo spojiti. Moj prijatelj je bio zabrinut jer je bio prijatelj s tip je žena i njezina djeca često igrala sa ovaj tip je djecu. Imao sam upoznao Jason i njegova supruga, Wendy jednom prije nego u zajednici socijalne i oni izgledalo kao lijep par u kasnim tridesetim godinama s troje male djece. Wendy je petite plavokosa s lijepim značajkama. Ona nije nokautiran, ali girl-next-vrata atraktivan s vitka, dovoljno grudi i noge koji je izgledao dobro, čak u tenisice.

Ja vlastiti ulaganja u nekretnine koje se iznajmljuje van i iako ništa očajnički je potrebna na mjestu su stavke koje zaslužuje popravak, neki popravci žbuke novu stranu vrata i garažna vrata, vinilni podovi u kuhinji, neki manje električne rad i malo stolarije. Svi iznosi, dovoljno da momak 1.800 dolara u radu, posao će koštati nešto više od $ 3.000,00. Protiv moje bolje prosudbe, dao sam Jason check-up front koji je odmah unovčiti sljedeće jutro.
Upoznavanje sa zenama
Prva tri dijela posao je baviti izvedeni su tako loše učinio da bih kupio materijali su uništeni. Električne posao on obavlja, ne samo da ne rade ispravno, ali je imao nekoliko kršenja sigurnosni kod. Zatim, on je prestao pojavljivati zajedno i čuvaju mi daje proturječne priče o vratima je tvrdio da je naredio. Nakon godinu dana Jason's excuses i unreturned telefonske pozive, zaposlio sam još jedan izvođač i imao posao dovršen, ali zbog Jason rad je bio neuspjeli tako loše da je trošak mene više od 4.500 dolara da ga razapet van i učinio ispravno. Do tada bih saznao da Jason je imao problema s alkoholom i njegov rad ugled je tako postao kockast da nitko tko je znao njemu će zaposliti ili ga preporučiti.
poznanstva

Upoznavanje

Sam podnio tužbu protiv Jasona u malim tvrdi sudu gdje se nije pojavio. Pratio sam putem na mnogim pravnim koracima koji su uslijedili, a on je ignorirao pozivima. Konačno nalog položio je prisegu vanjska strana za Upoznavanje sa zenama njegovo uhićenje zbog nepoštivanja suda, ali u tim tužan Financial Times sudovi su preplavljeni s takvim slučajevima. I zamislite jednog dana da će dobiti izdvajali više za prometnih prekršaja, a završiti u lisicama za izvanredan klupu nalog.  poznanstva sa zenama
Upoznavanje
Negdje na putu u pravni proces, primijetio sam da Jason's home je za šerif's prodaje i samo iz inata otišao sam na prodaju. Kao što se to dogodilo, banke predstavnik također imali odnose s Jason, koji ga je pijan na vrt palubi. Ponudio sam banci 40.000 dolara za Jason's home i oni su prihvatili. Dom je bio vrijedan pet puta i dao sam im ovjereni ček za depozit koji dan i ravnotežu dva tjedna kasnije u naselju. Sada sam u vlasništvu koji šupak kući.
poznanstva

Poznanstva

Sljedeći tjedan sam otišao kući. Jason nije bio tamo, ali sam pokazao Wendy djela i radova, a ona me pustiti u kući. Dok tu sam fotografirao svaku sobu iz nekoliko kutova. Bio sam poštovanja prema Wendy, ali poslovan i rekao joj da bih imati mjesto ocjenjivali i neka znaju u tjedan dana ili poznanstva tako što je njihov najam će biti. Kasnije sam naučio kroz moj prijatelj koji je imao Jason roughed Wendy kad je doznao da je ona bi me pustiti u kuću i tako sam otišao da ga vidi i neka kopile znaju ni u nesigurnim uvjetima da ako ikada saznao sam da je udario nju opet ja osobno bih povući sve konce potrebne su policajci vani. S jedne izvanredne klupi nalog protiv njega, to je vrlo vjerojatno da je on bih potrošiti sljedećih nekoliko noći u ćeliji "zabavna" cimer u ćeliji.
Upoznavanje
Također sam neka znaju u najtežim pojmova da ako ima je bilo značajne štete u kući, morao sam od fotografije pokazati ono mjesto izgledao kad sam ga kupio i da će tretirati kao pitanje kaznenog postupka Upoznavanje sa zenama i građanskog jednom . Jason mi je rekao da zajebavati off, ali sam mogao vidjeti u svojim krvave, rheumy oči da je njegov lažni razmetanje hrabrošću sve je ukorijenjeno u aroganciju, a on je bio prestrašen. Ive 'bio na planeti dovoljno poznanstva sa zenama dugo da znam da arogancije je rođen od straha.

Poznanstva sa zenama


Tjedan dana ili tako kasnije, ja sam pala i dao Wendy zakup da se prijavite i postavite svoje iznajmiti na 975,00 dolara što je bio dobar 200 dolara manje od drugih domova u tom razvoju su dobivanje. JA je napravio siguran da Wendy znaju da je popust ljubaznost proširena na nju jer je ona prijatelj mog prijatelja i jer sam se osjećao loše da je ona zaglavi sa pijan od muža. Ipak, iako, ona je jelena-in-the-svjetla pogledajte o njoj i rekla je najam bio blizu onoga što njihov hipoteka bila kada su defaulted na nju i ona ne zna, ako su mogli platiti toliko. Rekao sam joj kako bi razgovarali o tome sa svojim suprugom i potpisati zakup i vratite ga uz sigurnosni polog i prvi mjesec najma. Kao što sam otišao, ja sam Wendy žaliti. Izgledala je pobijedio i sa njom tanka okvira, ona je waifish izgleda i bio je podsjeća na priglup dvanaest godina stara. Vozeći dalje, osjećao sam se poput Šimuna Legree i iako jebeni preko toga premoren kopile Jason je napravio mene osjećam dobro, kolateralna šteta za Wendy i djeca izmjerih teško na mene. Upoznavanje

Nekoliko dana kasnije, dobio sam poziv od Wendy pita da li je ona mogla sastati sa mnom bi razgovarali o situaciji. Postavili smo i kad sam došao, to je samo nju i mene u kući. Wendy's djeca su na svoje bake za poslijepodne. Osjećaj malo neugodan raspravlja pitanja tamo u svojoj kući, Upoznavanje zena ja odlučili za neutralnom terenu i uzeo Wendy ručak na miran bistro više u sljedećem gradu. Više od vina i salate, Wendy mi je rekla da bih našao posao dio vremena kao knjigovođa, a neke kao zamjena
poznanstva sa zenama učitelja pomoć i imao je razrađen nositi s majkom za čuvanje djece. Ona je povjerio da je za gotovo godinu dana, Jason bi napustiti dom - navodno za rad - ali barem pola vremena on je sjedio u piće parkiralište, ili preko prijatelja u kuću za piće.
poznanstva

Upoznavanje

Poznanstvo sa zenama

Wendy ona mi je obećao bih napraviti najbolje što može sa najam, ali iskreno to je više nego što je mogao platiti, a ona nije htjela da joj djeca imaju prenijeti iz škole su u. Wendy pitao da li postoji neki drugi aranžman bismo mogli dogovoriti da se smanji njen najam na ne više od $ 600 mjesečno. Taj iznos je bio manje od pola ide stopu za tri spavaće sobe kuće u tom mjestu. Bilo je nešto u pogledajte u Wendy's oku i način na koji joj glas quivered kad je izabrao riječ "aranžmana" koji ostavi me pitate što je htjela reći. Iskreno, mislio sam da moj prljavi um je bojanje moje percepcije.
Upoznavanje
"Arr-Ange-nja?", Odgovorio sam s lučnim obrva artikuliranja riječ u namjerno odvojene slogove.
Upoznavanje
Wendy's oči mat i njezin glas uguši. "Molim vas, nemojte mi ga sricati za vas, Mike. "Imam djecu u kuću. S bilo sreće ću se osloboditi od mojih beskorisnih, alkoholnih muža u šest mjeseci ili tako, ali mi treba pomoć, te sam spreman da se zaraditi. "
poznanstva
Ocjena jednu za moje prljave misli. Situacija me podsjeća na vremena kada sam bio sedamnaest i rade nakon škole u dućan auto popravak koja se specijalizirala u brzinomjera i nadzorne ploče instrumenata. Žena je ponudio seks u zamjenu za pričvršćivanje joj brzinomjer. Problem je bio razbijen brzinomjer kabel koji bi uzeli sve od petnaest minuta, zamijeniti, ali žene pojavio tako priglupih i gadno da sam odbio joj ponuditi.
Upoznavanje
Wendy, s druge strane činilo, slatko, strah i ozbiljno. Kao praktična stvar, njeno tijelo je bilo sve siromašnih žena je imala za ponuditi. Kao što sam razmišljala kako odgovoriti na nju ponuditi, pogledao sam na Wendy's ruke, mogao sam vidjeti da su drhtanje. "Nisam kurva Mike, barem ja nisam bio do sada," Wendy počeo plakati tiho, a ja proklet-blizu plakao s njom. Uzeo sam joj drhtavim rukama u Upoznavanje minski i oni su hladne. Sam je izvukao na mene i nju cradled.
poznanstva sa zenama
"Ja ne mislim da si kurva Wendy, ili bilo koje vrste i ako sam prihvatiti ovaj dogovor želim da znate da ćete biti tretirani s poštovanjem, to je Jason za koje ja nemam poštovanja."

Zene za upoznavanje

Upoznavanje zena
Wendy sobbed a ja joj cradled u mojim rukama. Primijetio sam naših konobarica hoda prema nama, a ona nije o tome lice kad me vidjela cradling jecajući žena.

"Wendy, ti si žena poželjan i vaš muž je kreten jer nije muž i usluga za koje je potpisan. Što god radite o svom braku je nitko od mojih poslovnih i ja ću ti dati koliko prethodnu obavijest koliko mogu za "datumi" s vama. "

Mi napustio restoran i sjeo u moj auto za gotovo sat vremena prije odlaska. Wendy polako dekomprimiraju i otišao od plakanja
poznanstva sa zenama tiho da postane bunovan, a zatim nervozan i napokon mirno. Uzeo sam ju doma i pitala bih biti moj ručak gost na četvrtak.
poznanstva
"Vidimo se onda, Mike, i hvala vam."
Upoznavanje
U četvrtak, susreli smo u restoran dva mjesta dalje. Wendy je djelovao nervozno, ali prilično u sundress i tri inča bijele pumpe. Tijekom ručka sam primijetio obris Lacey crni grudnjak ispod nje sundress i sam Upoznavanje sa zenama bio uzimajući teško samo sjedi tamo s njom. Srećom, nitko nije sjedio blizu nas, tako bismo mogli govoriti slobodno - ako je u šapuće.
Upoznavanje
"Ja sam bio s drugim ljudima prije, Mike", rekla povjerio ", ali ne od dana kad sam postao angažiran, prije deset godina. Molimo vas da ne očekujete previše od mene. "

"Siguran sam da ćete biti u redu, Wendy, ja sam samo drago što nije država očito i reći da nikada nisam bio s starkelja prije." 
Upoznavanje
poznanstva sa zenama
Wendy blushed i reče: "Oh, ja ne bih vas pozivam starkelja, Mike ..." ona je neka rečenica objesiti, sigurni kako to završiti.
poznanstva
U neposrednoj blizini Inn je jezero sa najam vikendice i ona me slijedio tamo u svom automobilu. Uzeo sam njezine ruke kao što smo ušli u kućicu, a opet bilo je hladno.

"Moram vam zagrijati, Girl" i da je zrcaljeno prekidač i plinski kamin osvijetljen i baci to je sjaj u sobi. Sjeli smo na kauč i održao sam Wendy nekoliko minuta bez riječi. Okretanje moje lice prema njoj, Ljubio sam joj lagano po obrazu i ona se vrati poljubac. Za sljedećih nekoliko minuta smo razmijenili svjetlo, meke, uvjetno poljubaca, sve ih između nje dekoltea i obrve. Mi smo bili nervozni.
poznanstva

Jebanje sa zenama

"Imate lijep način ljubljenja Wendy", rekao sam tiho.
Upoznavanje sa zenama
"Ja sam sretan da nisi mene žure Mike, ali ja sam nervozna dovoljno da bi to moglo biti bolje ako je nalet me ovo prvi put. "

"Oh", ja zadirkivali, s lučnim obrva? "Želite li mi samo da vas odvesti?"
Upoznavanje zena
"Da Mike - uzmi me."
Upoznavanje
"Želim se to nije zvuk poput," Hej, neka se ovo više sa 'Mike, ali za ovo prvi put da je točno ono što mi treba da bi mogli proći s ovim. Mi smo ovdje da imaju sex pa ćemo to učiniti. "
Upoznavanje
Uzeo sam joj obraze između moje ruke i poljubi Wendy's usta. To je okusio suza pomiješana s vinom bismo imali na ručak. Ona poljubi natrag s jednakim pritiskom i ubrzo naša usta su gnječenje jedni druge.
poznanstva sa zenama
"Mike, to je bio gotovo dva mjeseca otkako sam 'bili' s mojim mužem i tu je potrebno u meni upravo sada."
 
poznanstva
To je bio gotovo da dugo za mene kako stvari kod moje kuće nisu sve što je dobro i tako sam osjećala patnju zbog neediness meni previše. Mi smo počeli ljubakanje sa intenzitetom i rukama počeo roaming preko Wendy's tijelo kao ona moaned tiho. Dospio sam okolo i raspakirali Wendy's sundress i ona mi je pomogao povucite ga preko glave. Sada je nosila crni polu-grudnjak i gaćice i podudaranje bijelo pumpe. Njezine grudi nisu bili veliki, ali lijepo predstavljeni u grudnjak i da Ljubio sam joj rascjep. Wendy je započeo povlačenjem na moj golf košulju kao što sam dosegla oko natrag na otkopčati grudnjak. "To je u front", Wendy, rekao je tiho kao košulja je došao gore iznad moje glave. Oslobađanje njezine grudi, bilo je malo ulegnuće na njih, ali ne puno.  Upoznavanje

"Ti si lijepa." Rekao sam, u pravi divljenje.

Poznanstva Srbija

Upoznavanje
"Ne nisam, odgovori ona.
poznanstva sa zenama
"Pa ti si lijep na mene!" Ja reasserted i završio sve razgovoru s dubokim jezik poljubac i moje ruke na one lijepe grudi.
Upoznavanje
Bio sam zapanjen da Wendy's strast kosini se kao brzo kao i moje. Ona nije bila, djelujući kao žena koja mi duguje seks u nekim stambenim aranžmanom. Wendy jasno je žena koja možda sam počeo na taj način, ali u ovom trenutku je potrebno seksa. Ljubio sam joj grudi, sisanja bradavica i areolas dok Wendy's rukama počeo vuče na moj remen. Ja skliznuo joj gaćice dolje preko savršen noge i pogled i miris njene vagine skoro duhati me. Bila je zaista prirodna plavuša i njezin pubis lijepo je obrubljen. Bog ja sam htjela na moj jezik u nju i bez mnogo više na način predigre sam jeo joj maca kao luđak kao ona dahnu za dah i humped moje lice. Wendy's noge su trljanje leđima kao i ona podigla bokovima i ona došla nakon što je nešto manje od tri minute.
Upoznavanje zena
Htio sam Wendy sisati moj kurac, ali kao što sam počeo kretati prema gore od nje maca, Wendy povikaše: "Sada Mike, jebati mene taj čas prije nego izgubim nerve."
Upoznavanje sa zenama
Toliko za blowjob, ja rastali joj bedra i zaglavio moj penis kugle duboko u nju kao Wendy dahnu. Osjećao sam se kao da bih sperma u deset sekundi stan ako nisam usporiti tako da sam oslanjao se i neka moj penis lupanje samo natopite-u toplom, vlažnom osjetiti njene lijepe vagine.
Upoznavanje
"Bog ovog osjeća dobro Wendy, si toliko poželjan."
Upoznavanje
Wendy jednostavno mi se nasmiješio i počeo sam kamen tamo-amo, potonuće moje meso i izvan nje kao Wendy počeo reagirati na mene. Njene noge je došao gore i omotan iza mene moja povlačenjem u nju sa svakim moždanog udara. Mi nije dugo trajalo. Ni u kojem trenutku, bio sam jebeni poput čekića pakla i Wendy me molio da zajebavati joj teže. Osjetio sam peckanje početak u moje donjeg dijela leđa i na moje loptice te je o back off ne bih ja sperma prerano, ali Wendy je otišao off u nasilne orgazma i ja ispalio off mlazove ropey sperma u kondom sam skoro bih zaboravio koristiti . Laganje uz Wendy, Ljubio sam joj barem desetak puta, a ona je počela tiho plakati. poznanstva
Upoznavanje
"Molim vas ne osjećaju stid, Wendy", počeo sam.

"Stidi? Oh Mike, ja sam ne stidi, iako sam vjerojatno bi trebao biti. To je bio dugo vremena - godina - od ljubavi čovjek napravio da mi tako u potpunosti ".

Upoznavanje Srbija

Upoznavanje
Oko pola sata kasnije smo vodili ljubav i opet za idućih pet godina, jednom ili dvaput mjesečno bismo susret za jelo i vođenja ljubavi sjednici.
Upoznavanje zena
Rano u našem dogovoru, iako sam rijetko ikada vidio Jason u mojim putovanjima, ja sam htjela da unatoč kopile, kao što možda naletjeti na njega i samo njega zure dolje i neka znaju da sam bio zadovoljan sa sobom za jebeni je njegova supruga. Ja mrzio čovjeka i on me podsjetio ljudi sam vidio u Tajlandu, koji prostituiranih svoje supruge. "Meng-dah" je riječ Thais se koristi za opisivanje tih ljudi. Doslovno, riječ znači 'riža Bug ", velika ružna leteći kukac koji je izgledao kao obrastao penis-bodorke i hranjene Upoznavanje sa zenama na rižu. Meng-dah je bio dobar naziv za Jason. Ja ću kladiti da je kao da me ubije, ja mislio, ali onda moji nasljednici će prodati imovinu i on bi se van. Na kraju, Wendy će mi reći da ona nikada nije rekao Jason o našem dogovoru, ona jednostavno ga izbacili iz nekoliko mjeseci kasnije.
poznanstva
S vremenom, Wendy je dobio natrag na nogama. Pomogao sam s dijelom svoje školarine za završiti fakultet i pozvao prijatelja s utjecajem u njenom faksu za dobivanje financijske potpore za odmor. Wendy naporno radio i dobio školovanja iza nje i ona je uspjeh sama. Naš posljednji put zajedno je kao ispunjenje kao naš prvi, ali do tada da bih upoznao čovjeka kojeg je bio ozbiljan oko a ona je htjela da mu bude sama. Ona i njezina djeca su se kretali s njim. Ja sam zahvalan za ono što smo imali i sam zadivljen da sve to dolazi iz moje želje da unatoč njezin suprug beskoristan.  Upoznavanje

Funny, dok Wendy i ja smo bili zajedno, ja sam izgubio sav interes trljanje Jason nos u našem aranžmanu. Moćne ljubavi osjećaje sam imao s njom isušen bijes i spitefulness desno od mene i na nekoj razini
poznanstva sam žaliti Jason malo. Njegovo pijenje stajala su ga njegova žena, djece i karijere. S druge strane, on ga je donio na sebe. Karma malo Jason na njegov beskoristan magarca kao što sam grickaju Wendy je u redu jedan.

Posted in Generalna, Jebanje, Matorke, Karanje, Kurve, Zene, Licni kontakti, Licni oglasi, Upoznavanje, Zene, Sex . Dodaj komentar: (4). Trekbekovi:(0). Permalink
«Next post | Previous post»

Comments

 1. 1. video  |  07/27,2011 at 19:52

  Je li ove price vi pisete ili samo prevodite neke engleske? pozz

 2. 2. zoran  |  06/22,2012 at 12:51

  Volim avatura s devojke i zene bez obavezan.volim sex i lizenja pickica

 3. 3. nikola  |  10/16,2012 at 15:40

  cao

 4. 4. Smithc430  |  10/12,2016 at 08:16

  It's perfect time to make some plans for the long run and it is time to be happy. I have learn this publish and if I may I want to suggest you few attentiongrabbing things or advice. Maybe you could write next articles regarding this article. I desire to read even more things about it! kbcecebadddagdkc

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me